Die samestelling van die ammoniumfosfomolibdaat-neerslag gepresipiteer uit oplossings wat slegs geringe oormaat molibdaat bevat - Burger, Barend Victor,1937- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.