n Studie van die gedrag van preserveermiddels in hout mbv. die isotoop sink-65 - Winkler, B. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.