Studies van die struktuur, relatiewe opbrengs en melkbaarheid van die melkkliere van Frieskoeie - Viljoen, Gert D.(Gert Diederick) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.