Aanwending van die vloeistofsintillasieteller en koolstof-14 in die studie van die koolstofdioksied-opname deur plantwortels : en, Die gebruik van Yster-59 en 'n atoomabsorpsie-spektrofotometer om die opname en verspreiding van yster deur sitrus-bome in grondmedia te ondersoek - Stemmet, M. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.