Die bydrae van die Ned. Geref. Kerk tot interkerklike samewerking op sendinggebied in Suid-Afrika - Van Vuuren, Roelof Jacobus Janse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevoude tabel in sakkie.