Die oksidasie van delta alpha,beta-butenoliede met N-broomsuksienimied - Conradie, W. J.(Willem Jakobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.