Die spektrochemiese bepaling van spoorelemente in plantmateriaal met behulp van die bandmasjien en die Russiese sifmetode - Van der Walt, Hendrik Roelof (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.