Die teelwaarde van isolate uit die mielie-varieteit Sahara - Wickens, T. M.(Tobias Mostert) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.