Die teelwaarde van isolate uit die mielievarieteit Teko Yellow - Theron, C. G.(Christiaan Gabriel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.