n Studie van die teelwaardes van 'n aantal Suid-Afrikaanse oonddroogtabakvarieteite - Streicher, M. J.(Mattheus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.