Die genetiese grondslae van ontwikkeling en lewensduur by mielies soos bepaal deur temperatuur en daglengte - Wessels, W. H.(Wessel Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.