Die kwalitatiewe gelyktydige bepaling van uitruilbare natrium, kalium, kalsium en magnesium in grondekstrakte met behulp van atoomabsorpsiespektrofometrie - Rossouw, P. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.