Die ontwikkeling van die atoomabsorpsiemetode vir die kwantitatiewe bepaling van platina, palladium, rodium en goud in monsters - Wessels, G. J.(Gysbert Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.