Die poeties-psigologiese grondslag van die sonnet-vorm : 'n ondersoek na die vormproblematiek van die sonnet - Belcher, R. K.(Ronald Kenneth) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.