Floristiese opname van Swartboskloof, Stellenbosch en die herstel van die flora na 'n brand - Van der Merwe, Phillip,1935- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.