Die bepaling van Ca, Mg, Al, Fe, Mn en Cu in plantmateriaal met behulp van die horisontale vonk-metode - Truter, W.(Waldemar) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.