Die produkte van die oksidasie van [delta][alfa],[beta]-butenoliede met N-broomsuksienimied - Steyn, Pieter S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
In die titel is die [delta][alfa],[beta] die Griekse alfabet.