Die sosiale struktuur binne die woongebied van die Kanaaniete gedurende die Laat-Bronstydperk - Muntingh, L. M.(Lukas Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.