n Ondersoek van metodes om die rus van sade en knolle van sekere inheemse Suid-Afrikaanse knolplante te breek - Rossouw, G. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.