n Vergelykende studie van die woleienskappe en nie-wolkomponente van merino- en graad Duitse merino-wol - Vosloo, L. P.(Lambertus Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.