Ontwikkeling, opbrengs, kwaliteit en samestelling van Wes-Kaaplandse Turkse tabak soos beinvloed deur bemesting - Vorster, Sidney Frank (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.