Rebelle-verhoor in Kaapland gedurende die Tweede- Vryheidsoorlog met spesiale verwysing na die militêre howe, 1899-1902 - Snyman, Johannes Hendrik; Stals, E. L. P; Venter, Willem Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Snyman's contribution originally published as M.A. Thesis -- University of South Africa.