Assessering vir leer in ekonomiese en bestuurswetenskappe in die intermediêre fase - Hendricks, Marjorie Angelene (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MPhil (Curriculum Studies))--University of Stellenbosch, 2010.