Die invloed van fosfor en stikstof op die groei en chemiese samestelling van Digitaria Smutsii Stent - Van Staden, J.(Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.