Die invloed van pH (soos bewerkstellig deur kalsium- en swaeltoedienings) op die ioonopname en plantsamestelling, groei en produksie van Lupinus angustifolius var. S.E. Blou no. 1 - Van Vuuren, Petrus Jansen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.