Die natuurwetenskaplik-begaafde hoerskoolleerling in die Kaapprovinsie : 'n aspek van die probleem van die onderwys van die begaafde leerling - Walters, S. W.(Schalk Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.