Kooperatiewe ontwikkeling in die Oostelike Provinsie, 1900 tot 1960 - Slabbert, Jan Albert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.