n Opties-meganiese sisteem vir die beheer van 'n spektrograafspleet en vonkbron-eenheid vir die fotografiese registrering van tydopgeloste spektra en die toepassing daarvan op spektrochemiese analise van onveraste plantmateriaal - Walters, P. E (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.