Problemen voor de verkoopleiding in Zuid Afrika : 'n studie oor die spesiale probleme aangaande verkoopsbestuur in Suid-Afrika - Schreuders, Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.