Ureum as stikstofbron by die bemesting van vrugtebome - Van Niekerk, P. E. le R.(Pieter Eduard le Roux),1938- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.