Vergelykende studie van die seemonsters in die Ugaritiese literatuur en voorbeelde uit die Ou Testament - Van Zyl, P. J. (Petrus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1964.