Die invloed van grondsuurheid op ekstraheerbare aluminium in vier gronde van die Winterreenstreek - Volschenk, J. E.(Jan Ernst) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.