Die metaboliseerbare-, energie-, en proteienvereistes vir vleis- en eierproduksie by pluimvee - Swart, L. G.(Lourens Geldenhuys) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.