Die ontwikkelingsmoontlikhede van 'n klein onderontwikkelde gebied aangrensend aan 'n groter ontwikkelde gebied : met spesiale verwysing na die Transkei - Folscher, Gert Carel Kruger (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.