Inleidende studie oor die sintese en eienskappe van kruisgekonjugeerde sisteme - Wessels, P. L.(Philippus Lodewikus),1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.