Klimaattipes van Suid-Kaapland volgens die Koppen-indeling - Thirion, C. R. J.(Christiaan Rudolf Jakobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.