n Sitogenetiese ondersoek van 'n aantal hibriede in die genus Ornithogalum L. - Van Niekerk, H. A.(Hugo Amos) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.