n Studie van tien koringvarieteite as bron van genetiese weerstand teen stamroes - Van Schalkwyk, D. J.(Dirk Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.