Ontwikkeling van 'n stroboskopiese refleksie polariskoop en die bepaling van die gebruiksveld daarvan - Van Rensburg, N. J. J.(Nicolaas Jacobus Janse) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.