Die aandeel van die skool in die begeleiding van die kind op weg na sedelike volwassenheid : 'n oorsigstudie op soek na prinsipiele perspektief op die onderwysverskynsel - Smit, T. C.(Thomas Calldo) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.