Die aktivering van die kerklike jeug tot sendingaksie : met besondere verwysing na die jeugarbeid van die Ned. Geref. Kerk - O`Kennedy, John Nicholas Francis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1966.