Die invloed van 1-Naftiel-N-metielkarbamaat op die fitokinieninhoud van vrugte en vrugval van Malus domestica Borkh., cultivar Granny Smith - Van Zyl, H. J.(Hendrik Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.