Die invloed van fotoperiode en vogstremming op die groei en ontwikkeling van twee koringgenotipes - Van Biljon, J. J.(Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.