Die Nederduitse Gereformeerde Kerk en sy naskoolse jeug : vorming en geestelike versorging van die naskoolse jeug tot volwaardige, aktiewe lidmate deur die plaaslike gemeente - Terblanche, Dirk Johannes Marthinus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1966.