Die ondernemersfunksie en ondernemerswins : mikro- en makro-ekonomiese aspekte van die ontwikkeling van die teoretiese benadering tot 1955 - Van Rensburg, B. P. J.(Barend Petrus Jansen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.