Die probleem van die relativisme met besondere verwysing na die denke van Maurice Merleau-Ponty - Van Huyssteen, J. Wentzel(Jacobus Wentzel),1942- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.