Die termiese isomerisasie van metileensiklobutaan - Van der Merwe, S. W. J.(Schalk Willem Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.