Die toepassing van tydopgeloste spektra op die fotografiese ontleding van veraste plantmateriaal en die direklesende ontleding van edelmetale - Van Rensburg, H. C.(Helgard Cronje) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.