Korrelasies tussen gesondheidstoestand van steendruiwe, chemiese samestelling van die mos en organoleptiese beoordeling van die wyn - Vos, P. J. A. (Petrus Johannes Andreas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1966.