Langtermyn ekonomiese projeksies : projeksies van private verbruiksbesteding in Suid-Afrika - Van Wyk, Christiaan Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.